Bedrukte verpakkingsfolies

Hoogwaardige kwaliteit

Dankzij onze jarenlange ervaring in de verpakkingsindustrie zijn wij specialist in bedrukte folies voor onder andere food, pet food en non-food industrie. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het verpakken van vis, kaas, vleeswaren, vlees, brood, koffie, sauzen, soepen, vloeistoffen enz. Vooral daar waar een uitmuntende barrière en houdbaarheid gewenst is, bieden wij folies met medium en zeer hoge gas- en aromabarrières aan. Deze folies zijn ook geschikt voor het verpakken van gekoelde levensmiddelen door toepassing van anti-condens- en easy peel-eigenschappen.

Voor het bedrukken van de folies maken wij gebruik van moderne druk- en lamineermachines, zodat wij gangbare én specifieke druktechnieken en lamineerlagen kunnen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan briljante diepdruk tot tien kleuren, hoogwaardige flexodruk tot acht kleuren, flexodruk voor kleine oplages (smalle baan) en digitale druktechnieken. Wilt u hulp bij het ontwerpen van uw bedrukte verpakking, dan kunt u ook rekenen op advies en ondersteuning van Packaging Partners!


Wilt u meer weten over onze bedrukte folies? Schroom niet en neem contact met ons op! Wij informeren u graag over onze mogelijkheden.

Collage-producten.jpg
Rob & Daan

Rob & Daan

Founders | Fruitfunk

Flexibiliteit, kritisch oog en snelle service

Als jonge speler op de markt van healthy snacking werd Fruitfunk via diverse wegen gewezen op Packaging Partners. We begrijpen nu waarom. Met hun flexibiliteit, kritisch oog en snelle service weten ze mee te werken aan een snelle uitrol en bouw van ons merk. Door mee te denken naar de beste oplossing met hun kennis van folies en soorten bedrukking heeft Fruitfunk een vliegende start gehad!

Diepdruk

Briljante diepdruk tot twaalf kleuren

Flexodruk (kleine oplages)

Flexodruk voor kleine oplages (smalle baan)

Flexodruk

Flexodruk

Hoogwaardige flexodruk tot en met 8 kleuren