Flexodruk voor kleine oplages (smalle baan)

De tendens van afnemende oplages in de verpakkingsindustrie zet zich voort. Kleinere en kortdurende contracten in de retail en steeds sneller wisselende designs zijn hiervan mede de oorzaak. Vaak zijn (te) hoge folievoorraden  het  gevolg van te hoge (minimale) productievolumes om toch maar het risico van "out of stock " af te dekken.  Hierdoor ontstaan hoge kosten en tevens een groter risico op incourante voorraden. Packaging Partners biedt hiervoor een unieke oplossing.

Op 's werelds modernste compacte en uiterst snel omstelbare flexodrukmachines, waarmee diepdruk kwaliteit realiseerbaar is, produceren wij bedrukte folies tot en met 9 kleuren al vanaf 1.000 meter! Niet alleen de geringe oplage is uniek, maar ook onze techniek is uiterst  innovatief, met tal van voordelen tegenover de conventionele druktechnieken Door het gebruik van LED drogende UV inkten, waarbij geen oplosmiddelen gebruikt worden, is het risico van migratie en geur uitgesloten. Bovendien hebben deze drukinkten aanzienlijk betere bestendigheden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vanuit onze materiaalvoorraad binnen 3 weken na goedkeuring van de drukproef uw folies aan te leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen, ook voor de drukvoorbereiding. Laat u overtuigen en neem vrijblijvend contact met ons op, we informeren u graag nader over onze mogelijkheden.

 

Digitale Flexo | Heptachromie | Standaardisatie in 7-kleuren

Met UV LED heptachromie, 7-kleuren druk, biedt Packaging Partners de mogelijkheid om uw drukorders op de meest efficiënte manier te combineren. Tijdens de lopende order staat de volgende order al klaar. Omdat altijd gebruik wordt gemaakt van dezelfde kleuren, hoeven inkten niet meer gewisseld te worden. Deze nieuwe drukmethode, afgeleid van digitaal druk, wordt ook wel digitale flexo genoemd.

Laat u verrassen door de uitmuntende drukkwaliteit en de lage instelkosten.

 

Extra mogelijkheden

Met UV flexodruk voor kleine oplages, realiseren wij fijnheden tot raster 70, waarbij ook in-line cold foil goud- en zilver laminaten en (laser geperforeerde) papiervensters in uw eigen gewenste vorm tot de mogelijkheden behoren! Een unieke innovatie! Wilt u een offerte of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

UV Flexo printing (smalle baan)

haribo-groep-shade-nieuw.png
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!