Het verpakken van koffie

Packaging Partners

Het verpakken van koffie is een vak apart. Om de geur, smaak en kwaliteit van de koffie te waarborgen, is een hoge barrière van groot belang. Maar u wilt ook een goede verwerkbaarheid en een luxe uitstraling. Dan is het goed om te weten dat de folies van Packaging Partners aan al deze vereisten voldoen.

Folies voor koffie

Voor zowel kleine als grote oplagen heeft Packaging Partners folies voor uw koffie. U kunt daarbij bijvoorbeeld kiezen uit PET/ALU/PE, maar ook uit PET/Petmet/PE. Deze folies kunnen voorzien worden van opties als easy-peel-eigenschappen en (matte) spotlakken. Onze eigen ontwerpafdeling kan u helpen bij het ontwerpen van uw verpakking voor koffie, maar u kunt natuurlijk ook een al bestaand ontwerp gebruiken.

Scherpe prijs verpakken koffie

Voor het verpakken van uw koffie wilt u de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Die mogelijkheid biedt Packaging Partners. We kunnen in-line drielaagslaminaten produceren. Daarvoor bereiken we de hoogst haalbare kwaliteit, terwijl de prijsstelling scherp blijft.

Soorten verpakking koffie

Bij Packaging Partners kunt u terecht voor VFFS-zakken voor verticale vorm-, vul- en sluitmachines, zoals quatroseal zakken, blokbodemzakken en pouchfolies. Maar ook topsealfolies voor koffiecapsules, bijvoorbeeld voor Nespresso of Dolce Gusto, zijn door ons leverbaar. Welke soort koffie u ook wilt verpakken: bij Packaging Partners vindt u de juiste verpakking.

Meer weten over koffie verpakken?

Wilt u meer weten over het verpakken van koffie? We vertellen u graag alles over onze snelle en flexibele dienstverlening. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. We laten u dan meteen onze hoogwaardige folies voor het verpakken van koffie zien.

Onze contactgegevens

Packaging Partners B.V.
Persephonéstraat 3-05
5047 TT Tilburg

T: +31 (0)13 578 45 00
E: info@packagingpartners.nl

KvK: 18089148
BTW: NL 817885535 B01

Visie van Packaging Partners

Open en transparant communiceren !

De wereld om ons heen verandert voortdurend. Verkoop- en inkoop- processen voltrekken zich razendsnel, waarbij digitale communicatie en internet niet meer zijn weg te denken. Daarbij is snelheid van handelen cruciaal. Direct kunnen inspelen op vraag en aanbod is een must. Wij communiceren snel en streven er naar om uw offerteaanvragen altijd binnen 48 uur te beantwoorden. Mocht dit niet lukken, dan hoort u dat van ons. Ook als er tijdens uw opdracht zich onverhoopt wijzigingen voordoen, ontvangt u hierover tijdig bericht zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Dankzij de efficiënte werkwijze van onze partners, zijn wij in staat om samen een gepast prijsvoorstel te doen voor de door u gewenste kwaliteit. Daarnaast kunnen wij u vanuit onze ervaring en expertise effectieve en kostenbesparende alternatieven aanbieden. Door de alsmaar verbeterende productietechnieken is er veel mogelijk. Dik en duur hoeft immers niet altijd het beste te zijn. Denkt u daarnaast eens aan materiaalbesparingen die daarbij tevens te realiseren zijn. Een belangrijk argument voor u als producent naar uw afnemers, milieu en overheid.

Flexibiliteit en snelle levertijden zijn belangrijke thema's voor ons. Frequent wisselende productspecificaties, wijziging van ingrediënten, ontwerp en steeds kleinere oplagen, nopen tot steeds kortere levertijden. Vanwege de mogelijkheid om vanuit Packaging Partners het gehele traject te kunnen begeleiden, blijven onze levertijden beperkt en acceptabel.

Daarom kiest u voor Packaging Partners!

  • Unieke kennis en ervaring van alle (verpakkings)processen
  • Een compleet en uniek pakket verpakkingsfolies onder een dak
  • Oplages vanaf 1.000 meter mogelijk met zeer korte levertijden voor zowel bedrukte als onbedrukte folies
  • Keuze uit innovatieve hoogwaardige druktechnieken
  • Uiterst lage drukvoorbereidingskosten
  • Duidelijke prijsafspraken en voorspelbare kosten
  • Transparante werkwijze en open communicatie
Dennis Conijn

Dennis Conijn

Purchase Manager | Klaas Puul

Zeer vakbekwaam, staan je altijd te woord en denken met je mee!

De folies van Packaging Partners zijn altijd uitstekend en draaien prima op onze lijnen. Er wordt eerst altijd test materiaal gestuurd voordat er definitief besteld wordt om problemen te voorkomen. Omdat ze zelf alles in huis hebben, o.a. ook ontwerp en folie-innovatie, worden onze ideeën binnen zeer korte tijd vertaald in hoogwaardige nieuwe verpakkingen, die wij op de markt willen introduceren. Korte runs vanaf 1.000 meter met zeer korte levertijden met hun smalle baan flexo folies in diepdrukkwaliteit is ook mogelijk waardoor Packaging Partners in alle situaties voor ons een passende oplossing biedt.