Het verpakken van petfood

Packaging Partners

Voor huisdieren is alleen het beste goed genoeg. Niet zo gek dus dat u voor het verpakken van uw petfood alleen de hoogste kwaliteit folies wilt gebruiken. Bij Packaging Partners hebben we een ruime keuze uit diverse materialen en bedrukkingsmogelijkheden. Ook onbedrukte folies voor het verpakken van petfood kunnen we u leveren.

Hoge en lage barrière

Bij het verpakken van petfood kunnen diverse soorten folies gebruikt worden. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit folies met een lage barrière, bijvoorbeeld van PET/PE. We kunnen u hierbij zakken leveren in diverse materiaalkwaliteiten, met en zonder een zippersluiting. We kunnen deze in meerdere technieken bedrukken, tot wel twaalf kleuren. Tot de folies met een hoge barrière behoren onder meer varianten van PET/ALU/PE of PET/Petmet/PE.

Scherpe prijs verpakkingen petfood

De folies van deze laatste materialen bieden talloze mogelijkheden. Zo zijn ze verkrijgbaar met onder meer easy-peel-eigenschappen en (matte) spotlakken. Omdat we in-line drie-laags laminaten kunnen produceren, behalen we niet alleen de best haalbare kwaliteit maar kunnen we deze ook voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Deze folies hebben een luxe uitstraling en zijn optimaal te verwerken in bijvoorbeeld blokbodemzakken, quatrosealzakken of pouchfolies.

Zakken voor verpakken petfood

Naast folies, kan Packaging Partners ook zakken, zoals stazakken, blokbodemzakken, 2- of 3-laszakken en pouchzakken leveren. Indien u dat wenst, kunnen we deze uitrusten met een zipper of een eurolock-uitstansing. Dit is ook afhankelijk van het type zak. We kunnen u deze zakken zowel bedrukt als onbedrukt leveren in oplages vanaf ongeveer 5.000 stuks.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de zakken en folies voor het verpakken van petfood die Packaging Partners u kan leveren? Maak dan meteen een afspraak. We laten u onze hoogwaardige producten zien en vertellen u alles over onze flexibele werkwijze.

Onze contactgegevens

Packaging Partners B.V.
Persephonéstraat 3-05
5047 TT Tilburg

T: +31 (0)13 578 45 00
E: info@packagingpartners.nl

KvK: 18089148
BTW: NL 817885535 B01

Visie van Packaging Partners

Open en transparant communiceren !

De wereld om ons heen verandert voortdurend. Verkoop- en inkoop- processen voltrekken zich razendsnel, waarbij digitale communicatie en internet niet meer zijn weg te denken. Daarbij is snelheid van handelen cruciaal. Direct kunnen inspelen op vraag en aanbod is een must. Wij communiceren snel en streven er naar om uw offerteaanvragen altijd binnen 48 uur te beantwoorden. Mocht dit niet lukken, dan hoort u dat van ons. Ook als er tijdens uw opdracht zich onverhoopt wijzigingen voordoen, ontvangt u hierover tijdig bericht zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Dankzij de efficiënte werkwijze van onze partners, zijn wij in staat om samen een gepast prijsvoorstel te doen voor de door u gewenste kwaliteit. Daarnaast kunnen wij u vanuit onze ervaring en expertise effectieve en kostenbesparende alternatieven aanbieden. Door de alsmaar verbeterende productietechnieken is er veel mogelijk. Dik en duur hoeft immers niet altijd het beste te zijn. Denkt u daarnaast eens aan materiaalbesparingen die daarbij tevens te realiseren zijn. Een belangrijk argument voor u als producent naar uw afnemers, milieu en overheid.

Flexibiliteit en snelle levertijden zijn belangrijke thema's voor ons. Frequent wisselende productspecificaties, wijziging van ingrediënten, ontwerp en steeds kleinere oplagen, nopen tot steeds kortere levertijden. Vanwege de mogelijkheid om vanuit Packaging Partners het gehele traject te kunnen begeleiden, blijven onze levertijden beperkt en acceptabel.

Daarom kiest u voor Packaging Partners!

  • Unieke kennis en ervaring van alle (verpakkings)processen
  • Een compleet en uniek pakket verpakkingsfolies onder een dak
  • Oplages vanaf 1.000 meter mogelijk met zeer korte levertijden voor zowel bedrukte als onbedrukte folies
  • Keuze uit innovatieve hoogwaardige druktechnieken
  • Uiterst lage drukvoorbereidingskosten
  • Duidelijke prijsafspraken en voorspelbare kosten
  • Transparante werkwijze en open communicatie
Mark van der Burgt

Mark van der Burgt

Chief Commercial Officer | Vetipak

DE expert op het gebied van flexibles in NL (onze folie encyclopedie)!

Het naadloos samenwerken in onze processen en 100% fit op ons DNA (GOETT: Gelijkwaardig, Ondernemend, Eigenwijs, Trots en Toonaangevend).

Door jarenlange samenwerking kennis van ons machinepark, dat resulteert in naadloze samenwerking als het gaat over snelheid, flexibiliteit en passen in onze processen. Dus een verlengstuk van onze verpakkingstechnologen. Voelt zich verantwoordelijk voor kwaliteit naar onze klanten.

Kortom 1+1 = 3!!