Het verpakken van sauzen

Packaging Partners

Saus verpakken luistert nauw, want alle smaak, geur en textuur moeten optimaal behouden blijven. Daarom is het belangrijk om een verpakkingsfolie met een hoge barrière te gebruiken bij het verpakken van saus. Bij Packaging Partners ontwikkelen we, samen met u, de perfecte folie voor het verpakken van de saus die u produceert.

Luxe uitstraling

We leveren folies in zowel kleine als grote oplagen in diverse samenstellingen. Zo kunt u kiezen voor een folie van PET/ALU/PE, maar ook voor folie van PET/Petmet/PE. We kunnen deze, indien u dat wenst, voorzien van onder meer spotlakken (al dan niet mat) en easy-peel-eigenschappen. Door uw saus te verpakken in deze folies krijgt uw product een zeer luxe uitstraling. U kunt de folies laten bedrukken met uw eigen ontwerp, maar we kunnen voor u ook een ontwerp verzorgen.

Toepassingen verpakken saus

Wanneer u uw folie eenmaal hebt gekozen, kunt u deze verwerken tot de door u gewenste verpakkingsvorm. U kunt de folies bijvoorbeeld toepassen in een blokbodemzak, sachet of pouch, om zo uw saus goed en aantrekkelijk te verpakken. Uw folie kunnen we bedrukken met wel twaalf kleuren.

Losse zakken

Wilt u liever losse zakken bestellen voor het verpakken van uw saus, bijvoorbeeld quatroseal zakken, blokbodemzakken of stazakken? Ook dat is bij Packaging Partners mogelijk, in oplagen vanaf 5.000 stuks. We kunnen uw zakken voor u bedrukken, maar ook onbedrukte zakken kunt u bij ons bestellen.

Uw saus verpakken

Wilt u weten hoe u uw sauzen op een aantrekkelijke manier kunt verpakken tegen een scherpe prijs? Dan vertellen wij u graag meer over onze folies en zakken. Neem contact op met Packaging Partners en wij vertellen u alles over onze flexibele werkwijze, hoogwaardige folies en scherpe prijzen.

Onze contactgegevens

Packaging Partners B.V.
Persephonéstraat 3-05
5047 TT Tilburg

T: +31 (0)13 578 45 00
E: info@packagingpartners.nl

KvK: 18089148
BTW: NL 817885535 B01

Visie van Packaging Partners

Open en transparant communiceren !

De wereld om ons heen verandert voortdurend. Verkoop- en inkoop- processen voltrekken zich razendsnel, waarbij digitale communicatie en internet niet meer zijn weg te denken. Daarbij is snelheid van handelen cruciaal. Direct kunnen inspelen op vraag en aanbod is een must. Wij communiceren snel en streven er naar om uw offerteaanvragen altijd binnen 48 uur te beantwoorden. Mocht dit niet lukken, dan hoort u dat van ons. Ook als er tijdens uw opdracht zich onverhoopt wijzigingen voordoen, ontvangt u hierover tijdig bericht zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Dankzij de efficiënte werkwijze van onze partners, zijn wij in staat om samen een gepast prijsvoorstel te doen voor de door u gewenste kwaliteit. Daarnaast kunnen wij u vanuit onze ervaring en expertise effectieve en kostenbesparende alternatieven aanbieden. Door de alsmaar verbeterende productietechnieken is er veel mogelijk. Dik en duur hoeft immers niet altijd het beste te zijn. Denkt u daarnaast eens aan materiaalbesparingen die daarbij tevens te realiseren zijn. Een belangrijk argument voor u als producent naar uw afnemers, milieu en overheid.

Flexibiliteit en snelle levertijden zijn belangrijke thema's voor ons. Frequent wisselende productspecificaties, wijziging van ingrediënten, ontwerp en steeds kleinere oplagen, nopen tot steeds kortere levertijden. Vanwege de mogelijkheid om vanuit Packaging Partners het gehele traject te kunnen begeleiden, blijven onze levertijden beperkt en acceptabel.

Daarom kiest u voor Packaging Partners!

  • Unieke kennis en ervaring van alle (verpakkings)processen
  • Een compleet en uniek pakket verpakkingsfolies onder een dak
  • Oplages vanaf 1.000 meter mogelijk met zeer korte levertijden voor zowel bedrukte als onbedrukte folies
  • Keuze uit innovatieve hoogwaardige druktechnieken
  • Uiterst lage drukvoorbereidingskosten
  • Duidelijke prijsafspraken en voorspelbare kosten
  • Transparante werkwijze en open communicatie