Het verpakken van soepen

Packaging Partners

Soepen moeten met de grootste zorg verpakt worden, zodat alle ingrediënten bij de consument thuis nog net zo goed tot hun recht komen als op de dag dat u de soep in uw fabriek maakte. Daarom is alleen de beste verpakkingsfolie goed genoeg. Bij Packaging Partners kunnen we u, met onze schat aan ervaring en onze innovatieve oplossingen, voorzien van precies de juiste folie voor het verpakken van uw soep.

Folies voor verpakken van soepen

Voor het verpakken van soepen is een folie met een hoge barrière en absolute lekdichtheid nodig. Bij Packaging Partners vindt u folies in diverse samenstellingen, zoals PET/ALU/PE of PET/Petmet/PE. Deze kunnen worden voorzien van onder meer spotlakken en easy-peel-eigenschappen en we kunnen ze ook produceren als in-line drielaagslaminaat. Dat maakt deze folies niet alleen kwalitatief zeer hoogwaardig, maar ook scherp geprijsd. We kunnen de bedrukking zelfs voor u ontwerpen. Maar ook uw eigen ontwerp kunnen we uiteraard op de folie drukken.

Diverse soorten verpakkingen

De folies kunnen vervolgend worden verwerkt in diverse soorten verpakkingen voor het verpakken van uw soepen, meestal in een stazak (pouch) We kunnen u overigens ook losse zakken leveren, in oplages vanaf 5.000 stuks. Deze kunnen we tot maar liefst twaalf kleuren bedrukken.

Uw soep verpakken

Wilt u uw soepen verpakken in zakken of folie met een hoge barrière en uitstekende sealeigenschappen? Dan kan Packaging Partners u daarbij helpen. Met ruim dertig jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van verpakkingsfolies kunnen we ook u voorzien van de juiste folie. Maak een afspraak, zodat we u meer kunnen vertellen over onze flexibele werkwijze en onze hoogkwalitatieve folies.

Onze contactgegevens

Packaging Partners B.V.
Persephonéstraat 3-05
5047 TT Tilburg

T: +31 (0)13 578 45 00
E: info@packagingpartners.nl

KvK: 18089148
BTW: NL 817885535 B01

Visie van Packaging Partners

Open en transparant communiceren !

De wereld om ons heen verandert voortdurend. Verkoop- en inkoop- processen voltrekken zich razendsnel, waarbij digitale communicatie en internet niet meer zijn weg te denken. Daarbij is snelheid van handelen cruciaal. Direct kunnen inspelen op vraag en aanbod is een must. Wij communiceren snel en streven er naar om uw offerteaanvragen altijd binnen 48 uur te beantwoorden. Mocht dit niet lukken, dan hoort u dat van ons. Ook als er tijdens uw opdracht zich onverhoopt wijzigingen voordoen, ontvangt u hierover tijdig bericht zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Dankzij de efficiënte werkwijze van onze partners, zijn wij in staat om samen een gepast prijsvoorstel te doen voor de door u gewenste kwaliteit. Daarnaast kunnen wij u vanuit onze ervaring en expertise effectieve en kostenbesparende alternatieven aanbieden. Door de alsmaar verbeterende productietechnieken is er veel mogelijk. Dik en duur hoeft immers niet altijd het beste te zijn. Denkt u daarnaast eens aan materiaalbesparingen die daarbij tevens te realiseren zijn. Een belangrijk argument voor u als producent naar uw afnemers, milieu en overheid.

Flexibiliteit en snelle levertijden zijn belangrijke thema's voor ons. Frequent wisselende productspecificaties, wijziging van ingrediënten, ontwerp en steeds kleinere oplagen, nopen tot steeds kortere levertijden. Vanwege de mogelijkheid om vanuit Packaging Partners het gehele traject te kunnen begeleiden, blijven onze levertijden beperkt en acceptabel.

Daarom kiest u voor Packaging Partners!

  • Unieke kennis en ervaring van alle (verpakkings)processen
  • Een compleet en uniek pakket verpakkingsfolies onder een dak
  • Oplages vanaf 1.000 meter mogelijk met zeer korte levertijden voor zowel bedrukte als onbedrukte folies
  • Keuze uit innovatieve hoogwaardige druktechnieken
  • Uiterst lage drukvoorbereidingskosten
  • Duidelijke prijsafspraken en voorspelbare kosten
  • Transparante werkwijze en open communicatie
Dennis Conijn

Dennis Conijn

Purchase Manager | Klaas Puul

Zeer vakbekwaam, staan je altijd te woord en denken met je mee!

De folies van Packaging Partners zijn altijd uitstekend en draaien prima op onze lijnen. Er wordt eerst altijd test materiaal gestuurd voordat er definitief besteld wordt om problemen te voorkomen. Omdat ze zelf alles in huis hebben, o.a. ook ontwerp en folie-innovatie, worden onze ideeën binnen zeer korte tijd vertaald in hoogwaardige nieuwe verpakkingen, die wij op de markt willen introduceren. Korte runs vanaf 1.000 meter met zeer korte levertijden met hun smalle baan flexo folies in diepdrukkwaliteit is ook mogelijk waardoor Packaging Partners in alle situaties voor ons een passende oplossing biedt.