Het verpakken van vloeistoffen

Packaging Partners

Voor het verpakken van vloeistoffen zijn specifieke folies benodigd. Vloeistoffen moeten worden verpakt in folies met zeer goede sealeigenschappen en een hoge barrière. Daarvoor heeft Packaging Partners zeker de juiste oplossing. Met dertig jaar ervaring in het ontwikkelen en het produceren van verpakkingsmaterialen kunnen we u adviseren over en voorzien van precies de verpakkingsfolie die u nodig heeft voor het verpakken van uw vloeistoffen. Zelfs het ontwerpen van de opdruk kunnen we u uit handen nemen – maar u kunt uiteraard ook uw eigen ontwerp aanleveren.

Materialen voor verpakken van vloeistoffen

De samenstelling van de verpakking voor uw vloeistoffen kan per vloeistof verschillen. We kunnen u bijvoorbeeld verpakkingsfolie leveren van PET/Petmet/PE of PET/ALU/PE, in zowel kleine als grote oplagen. Daaraan kunnen ook eigenschappen als easy-peel en spotlak worden toegevoegd. Deze folies kunnen worden gerealiseerd met een zeer luxe uitstraling.

Verschillende zakken

Van deze folies kunt u in uw eigen verpakkingsmachine, bijvoorbeeld een VFFS-machine, zakken vormen, zoals quatroseal zakken, blokbodemzakken of stazakken. Wilt u liever losse zakken bestellen voor het verpakken van uw vloeistoffen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. We leveren deze zakken in oplages vanaf ongeveer 5.000 stuks, zowel bedrukt als onbedrukt. We kunnen zakken door middel van meerdere technieken bedrukken, tot wel twaalf kleuren.

Uw vloeistoffen verpakken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Packaging Partners u biedt voor het verpakken van uw vloeistoffen? Maak dan gerust een afspraak. We vertellen u dan alles over onze hoogkwalitatieve verpakkingsfolies voor vloeistoffen, over onze flexibele werkwijze en over de oplossingen die we u kunnen bieden.

Onze contactgegevens

Packaging Partners B.V.
Persephonéstraat 3-05
5047 TT Tilburg

T: +31 (0)13 578 45 00
E: info@packagingpartners.nl

KvK: 18089148
BTW: NL 817885535 B01

Visie van Packaging Partners

Open en transparant communiceren !

De wereld om ons heen verandert voortdurend. Verkoop- en inkoop- processen voltrekken zich razendsnel, waarbij digitale communicatie en internet niet meer zijn weg te denken. Daarbij is snelheid van handelen cruciaal. Direct kunnen inspelen op vraag en aanbod is een must. Wij communiceren snel en streven er naar om uw offerteaanvragen altijd binnen 48 uur te beantwoorden. Mocht dit niet lukken, dan hoort u dat van ons. Ook als er tijdens uw opdracht zich onverhoopt wijzigingen voordoen, ontvangt u hierover tijdig bericht zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Dankzij de efficiënte werkwijze van onze partners, zijn wij in staat om samen een gepast prijsvoorstel te doen voor de door u gewenste kwaliteit. Daarnaast kunnen wij u vanuit onze ervaring en expertise effectieve en kostenbesparende alternatieven aanbieden. Door de alsmaar verbeterende productietechnieken is er veel mogelijk. Dik en duur hoeft immers niet altijd het beste te zijn. Denkt u daarnaast eens aan materiaalbesparingen die daarbij tevens te realiseren zijn. Een belangrijk argument voor u als producent naar uw afnemers, milieu en overheid.

Flexibiliteit en snelle levertijden zijn belangrijke thema's voor ons. Frequent wisselende productspecificaties, wijziging van ingrediënten, ontwerp en steeds kleinere oplagen, nopen tot steeds kortere levertijden. Vanwege de mogelijkheid om vanuit Packaging Partners het gehele traject te kunnen begeleiden, blijven onze levertijden beperkt en acceptabel.

Daarom kiest u voor Packaging Partners!

  • Unieke kennis en ervaring van alle (verpakkings)processen
  • Een compleet en uniek pakket verpakkingsfolies onder een dak
  • Oplages vanaf 1.000 meter mogelijk met zeer korte levertijden voor zowel bedrukte als onbedrukte folies
  • Keuze uit innovatieve hoogwaardige druktechnieken
  • Uiterst lage drukvoorbereidingskosten
  • Duidelijke prijsafspraken en voorspelbare kosten
  • Transparante werkwijze en open communicatie
Mark van der Burgt

Mark van der Burgt

Chief Commercial Officer | Vetipak

DE expert op het gebied van flexibles in NL (onze folie encyclopedie)!

Het naadloos samenwerken in onze processen en 100% fit op ons DNA (GOETT: Gelijkwaardig, Ondernemend, Eigenwijs, Trots en Toonaangevend).

Door jarenlange samenwerking kennis van ons machinepark, dat resulteert in naadloze samenwerking als het gaat over snelheid, flexibiliteit en passen in onze processen. Dus een verlengstuk van onze verpakkingstechnologen. Voelt zich verantwoordelijk voor kwaliteit naar onze klanten.

Kortom 1+1 = 3!!