Sterker door samenwerken

Packaging Partners

Packaging Partners is een initiatief van Rob Daniels en Rob Tijssens. In deze onderneming hebben Pack Solutions en Kentron Flexibles hun krachten gebundeld. Onder één dak heeft Packaging Partners alle specialisaties in huis voor levering van nagenoeg alle verpakkingsfolies, zowel bedrukt als onbedrukt.

Kentron Flexibles

"Is dé leverancier van transparante, onbedrukte barrièrefolies t.b.v. verpakkingen voor verse voedingsmiddelen, zoals kaas, vleeswaren, vlees, vis, deegwaren en maaltijden. Wij leveren een breed scala aan verpakkingsfolies voor dieptrek-, transwrap- en topseal toepassingen. Naast intensieve samenwerkingen met onze diverse productiepartners hebben wij ook uitstekende contacten met toonaangevende producenten van verpakkingsmachines. Ook deze kennis delen wij graag met u."

De 3 pijlers van Packaging Partners | Ook een meerwaarde voor uw organisatie

Visie van Packaging Partners

Open en transparant communiceren !

De wereld om ons heen verandert voortdurend. Verkoop- en inkoop- processen voltrekken zich razendsnel, waarbij digitale communicatie en internet niet meer zijn weg te denken. Daarbij is snelheid van handelen cruciaal. Direct kunnen inspelen op vraag en aanbod is een must. Wij communiceren snel en streven er naar om uw offerteaanvragen altijd binnen 48 uur te beantwoorden. Mocht dit niet lukken, dan hoort u dat van ons. Ook als er tijdens uw opdracht zich onverhoopt wijzigingen voordoen, ontvangt u hierover tijdig bericht zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Dankzij de efficiënte werkwijze van onze partners, zijn wij in staat om samen een gepast prijsvoorstel te doen voor de door u gewenste kwaliteit. Daarnaast kunnen wij u vanuit onze ervaring en expertise effectieve en kostenbesparende alternatieven aanbieden. Door de alsmaar verbeterende productietechnieken is er veel mogelijk. Dik en duur hoeft immers niet altijd het beste te zijn. Denkt u daarnaast eens aan materiaalbesparingen die daarbij tevens te realiseren zijn. Een belangrijk argument voor u als producent naar uw afnemers, milieu en overheid.

Flexibiliteit en snelle levertijden zijn belangrijke thema's voor ons. Frequent wisselende productspecificaties, wijziging van ingrediënten, ontwerp en steeds kleinere oplagen, nopen tot steeds kortere levertijden. Vanwege de mogelijkheid om vanuit Packaging Partners het gehele traject te kunnen begeleiden, blijven onze levertijden beperkt en acceptabel.

Daarom kiest u voor Packaging Partners!

  • Unieke kennis en ervaring van alle (verpakkings)processen
  • Een compleet en uniek pakket verpakkingsfolies onder een dak
  • Oplages vanaf 1.000 meter mogelijk met zeer korte levertijden voor zowel bedrukte als onbedrukte folies
  • Keuze uit innovatieve hoogwaardige druktechnieken
  • Uiterst lage drukvoorbereidingskosten
  • Duidelijke prijsafspraken en voorspelbare kosten
  • Transparante werkwijze en open communicatie
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!