Mock-up

Kleine series, efficiënt in prijs, snel en doelmatig!

Aan de hand van uw ontwerp maken wij desgewenst een fysiek prototype (mock-up), al dan niet gevuld met uw product zodat u de verpakking kunt zien én voelen.

Pouchzakken

Packaging Partners bood al de mogelijkheid om voorgevormde pouchzakken te produceren, waarbij nu ook zeer lage aantallen mogelijk zijn. Vanaf 1.000 stuks bedrukken wij digitaal de gewenste folie die we vervolgens afwerken tot pouches, 3-las zakken, of quadro sealzakken.

Mogelijk met zipper en tear notch, en-of afgeronde bodem. Leverbaar in alle voorkomende materialen, ook in papier of met een laser gesneden folievenster, of in een bio-afbreekbaar materiaal. Dat alles met korte levertijden van slechts enkele weken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Het voordeel van een mock-up

De verpakking kan digitaal bedrukt worden op het uiteindelijk beoogde materiaal. Hiermee wordt de mock-up een natuurgetrouwe kopie van uw verpakking zonder dat hiervoor eerst vele meters gereproduceerd moeten worden. Zo kunt u tegen acceptabele kosten uw verpakking al in een vroeg stadium zien, voelen en aan uw relaties presenteren!