Packaging Partners nieuws en innovaties

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Packaging Partners? Bezoek regelmatig onze nieuwspagina, schrijf u in voor de nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn! Hier leest u onder andere over actueel nieuws uit de branche, nieuwe ontwikkelingen rondom Packaging Partners en meer. Zo zal u niets meer ontgaan!

 • Versterking Verkoopteam

  Versterking Verkoopteam

  Uitbreiding Verkoopteam

  Een nieuwe generatie maakt zijn intrede bij Packaging Partners. Vanaf januari 2023 gaan Jasper Tijssens en Jeroen Daniels het verkoopteam versterken. De ervaringen die ze bij voorgaande werkgevers hebben opgedaan wordt bij Packaging Partners verder uitgebouwd. De heren zijn momenteel bezig met de introductie op het gebied van product- en marktkennis zodat ze nieuwe en bestaande klanten te woord kunnen staan, van passend advies kunnen voorzien en zorgen voor een goede en snelle opvolging. Wij heten Jasper en Jeroen van harte welkom in ons team en wensen ze veel succes en werkplezier.

  Mocht u ze persoonlijk willen benaderen, hieronder de directe contactgegevens:

  Jeroen Daniels:
  Mail:      Jeroen.daniels@packagingpartners.nl
  Vast:      +31 (0)13 578 45 02
  Mob:     +31 (0)6 26 305 255

  Jasper Tijssens:
  Mail:      Jasper.tijssens@packagingpartners.nl  
  Vast:     +31 (0)13 578 45 01
  Mob:     +31 (0)6 26 300 195

   


   

   

 • Nieuw! ultra strong heat sealbaar papier

  Nieuw Ultra strong sealbaar papier

  Packaging Partners heeft een nieuw ultra strong heat sealbaar papier ontwikkeld, geschikt voor het verpakken van food en non food producten.

  Het betreft een 80 gram wit Kraft basispapier onder de naam SKWUS met een zeer sterke en flexibele vezelstructuur met buitengewoon goede mechanische eigenschappen waardoor ook een handvat of Euroloch uitstansing mogelijk is.

 • “MPH is een flexibele en vooral praktisch ingestelde co-packer”

  “MPH is een flexibele en vooral praktisch ingestelde co-packer”

  Packaging Partners (samenwerkingspartner van MPH Co-Packing) bestaat sinds 2007 en heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, innovatie en levering van duurzame maar ook reguliere flexibele verpakkingsmaterialen. Rob Daniels, directeur van Packaging Partners, vertelt over zijn bedrijf én de samenwerking met MPH Co-Packing.

 • Live innovaties in nieuwe Innovation Room

  Live innovaties in nieuwe Innovation Room

  We hebben er lang aan gewerkt, maar het is eindelijk zover: de nieuwe ‘Innovation Room’ van Packaging Partners is klaar! Maak een afspraak om samen een oplossing voor uw verpakkingsvraagstuk te vinden. 

 • Duurzame innovatie in actie

  Duurzame innovatie in actie

  We zijn met iets nieuws bezig in ons pand! Op dit moment is er nog weinig van te zien, maar we zijn begonnen met de bouw van onze 'Innovation Room'. Dit wordt een interactieve ruimte, waar onze relaties naar eigen wens kunnen ervaren hoe hun nieuwe duurzame verpakking eruit kan komen te zien.  

 • Goed nieuws: Packaging Partners behaalt FSC certificering

  Goed nieuws: Packaging Partners behaalt FSC certificering

  Steeds meer bedrijven zetten de stap van kunststof verpakkingsfolie naar sealbaar papier. Deze stap wordt extra duurzaam wanneer dat papier wordt gemaakt uit FSC-gecertificeerde bronnen, oftewel: van hout uit aantoonbaar duurzaam beheerde bossen. Met het sealbare papier van Packaging Partners weet u zeker dat dat het geval is, want wij hebben onlangs onze FSC certificering in ontvangst mogen nemen. Daar zijn we trots op. 

 • Smarties in duty free nu in papieren stazak

  Smarties in duty free nu in papieren stazak

  Samen met Vetipak BV hebben we een papieren stazak ontwikkeld voor Smarties. In de supermarkt waren Smarties al in papieren pillowbags te vinden, maar vanaf nu kunnen reizigers in de duty free shops op vliegvelden Smarties kopen in een stazak van sealbaar papier. 

 • 100% mono PE verpakking voor vacuum dieptrek verpakkingen en MAP verpakkingen

  100% mono PE verpakking voor vacuum dieptrek verpakkingen en MAP verpakkingen

  Met succes onze 100% mono PE high barriere folies nu ook getest als vacuümfolie. Hét alternatief voor meerlaagse (PA/PE laminaat)folies en natuurlijk volledig recyclable!

  Wij zijn achter de schermen al een ruime tijd bezig met de ontwikkeling van deze unieke mono verpakking ter vervanging van de samengetselde PA/PE varianten. En nu is het zover en mogen we zeggen stap 2 geslaagd; het verpakken. Stap 3; De houdbaarheidstesten zien wij met vertrouwen tegemoet!

  Dit project is mede tot stand gekomen door intensieve samenwerking met onze partners. Wij zijn dan ook trots op deze samenwerking aan beide zijden van de distributie keten. Packaging Partners is een innovatieve speler als het gaat om duurzame alternatieven voor flexibele verpakkings mogelijkheden. Zo hebben we inmiddels al mono PP stazakken, mono Sealbaar Papier met diverse barrieres en nu dus ook Mono dieptrek en vacuum verpakkingen!

  Bel ons gerust voor meer informatie of deze verpakkingen ook geschikt zijn voor uw producten.

 • Duurzame mono-plastic verpakkingen

  Duurzame mono-plastic verpakkingen

  Onze mono PE high barrier dieptrekfolies zijn perfect inzetbaar als 100% recyclable alternatief voor laminaten zoals APET/PE of PA/PE met gelijkwaardige of betere barrière-eigenschappen en zijn zonder noemenswaardige aanpassingen te verwerken op alle dieptrek machines of vacuüm lijnen, als onder-en bovenfolies, al vanaf 100 tot zelfs 400 micron. Ook uitermate geschikt voor dunne flexibele toepassingen voor o.a bake off en alle MAP fresh food concepten. De duurzaamheid van dit concept wordt nog versterkt door de mogelijkheid van een innamesysteem voor de recyclebare stansafvallen. I.p.v. afvalkosten ontstaan afvalopbrengsten! #sustainablepackaging

 • Smart Overall, Eenvoudig, Snel en Veilig

  Smart Overall, Eenvoudig, Snel en Veilig

  In een tijd waar hygiëne een allesbepalende rol speelt, hebben we aan een oplossing gewerkt voor toepassing op vele gebieden o.a. medische wereld, persoonlijke verzorging, food productie, reiniging & ontsmetting etc. Een complete en eenvoudig te gebruiken beschermende dunne PE jas met mouwen en duimgreep die iedereen past. 50 stuks op rol verpakt in handzame doos met afscheurperforatie. Conform klasse 1&2 ISO 14126 /EN 2016/425 PBM. Contacteer ons voor meer informatie.

 • Leveringen gaan door, ook nu!

  Leveringen gaan door, ook nu!

  In deze onzekere tijden zijn we gelukkig nog steeds in staat om de leveringen van onze productiepartners aan onze klanten te kunnen garanderen. Vanzelfsprekend houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen. Namens team Packaging Partners: sterkte en blijf gezond

 • Trots op onze duurzame verpakkingen

  Trots op onze duurzame verpakkingen

  Wij zijn enorm trots op onze groeiende reeks duurzame verpakkingen. Daarom roepen wij ondernemers op om ook aan te sluiten bij onze papier, mono- of biobased oplossingen. We zijn ervan overtuigd dat dit de toekomst is op verpakkingsgebied.

 • Mono plastic packaging solutions

  Mono plastic packaging solutions

  Ondernemen in deze tijd valt voor velen zwaar. Toch blijven we optimistisch en kijken we zoveel mogelijk vooruit. Daarom gaan we ook op het gebied van duurzaamheid door en voegen we de mono-recyclebare PE en PP pouch aan onze reeks duurzame innovaties toe. 

 • Sealable Paper Packaging

  Sealable papierverpakkingen

  Wij helpen graag met het ontwikkelen van duurzame verpakkingsoplossingen voor zowel verticaal als horizontaal verpakken. O.a. Pouch, Quatro Seal, flowpack, blokbodem-, sachet- en pillowverpakkingen. Allemaal van sealbaar papier! 

 • Voetbalplaatjes Albert Heijn

  Voetbalplaatjes Albert Heijn

  Wij zijn erg trots op onze samenwerking met Ton Veerbeek, CEO van SYTO Group. Zij hadden het lef om AH te overtuigen om de online voetbalheldenkaartjes te verpakken in ons 100% plasticvrije sealbare papier. Gefeliciteerd Ton!

 • ISM Keulen

  ISM Keulen

  Packaging Partners beleefde twee fantastische dagen op de beurs ISM Keulen. We hebben veel klanten en relaties bezocht, om meteen aan te sluiten bij vragen die bij hen leven omtrent duurzame verpakkingsmogelijkheden.

 • Jaarlijkse Kerstdonatie

  Jaarlijkse Kerstdonatie

  Kerstdonatie 2019 is gegaan naar Inloophuis Midden-Brabant. Het inloophuis is gelegen aan het Tilburgse Wilhelminapark. Zij bieden een sfeervolle en gastvrije ontmoetingsplaats voor mensen met kanker, hun familie en nabestaanden. Hier kan men in contact komen met lotgenoten om verhalen te delen of te luisteren. Ook worden er tal van bijeenkomsten, activiteiten en workshops georganiseerd zoals yoga, koken, schilderen en bloemschikken. Een prachtig initiatief!

 • Sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

  Sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

  Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij wensen u sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar, waarin wij graag de prettige en succesvolle samenwerking met u zouden voortzetten.

 • Plastic free sealbare papieren

  Plastic free sealbare papieren

  Ontdek de mogelijkheden van onze -plastic free- sealbare papieren voor pouches, sachets, flowpack of transwrap verpakkingen, bedrukbaar digitaal, flexo of in diepdruk.

 • Nieuwe diepdrukpers bij CELLOGRAFICA GEROSA S.p.A.

  Nieuwe diepdrukpers bij CELLOGRAFICA GEROSA S.p.A.

  Onze productiepartner CELLOGRAFICA GEROSA S.p.A. installeerde onlangs deze 50 meter lange, 11 kleuren diepdrukpers, met een ecologisch volautomatisch wassysteem, uitermate geschikt voor coldseal- en matlak toepassingen. Een investering van € 5 mio, waarmee we nog meer mogelijkheden kunnen bieden, o.a. ook voor het bedrukken van onze sealbare papieren.

 • Sealbaar papier voor zakjes

  Sealbaar papier voor zakjes

  Packaging Partners brengt sealable papier op de markt dat geschikt is voor zakjes. Het papier is voorzien van een sealbare lak en bevat geen plastic. Het is verwerkbaar op nagenoeg alle gangbare horizontale en verticale verpakkingsmachines, met als toepassing transwrap zakken (pillow, blokbodem), pouchzakken, sachets en flowpacks.

 • Uniekaas pakt uit met onze nieuwe verpakking

  Uniekaas pakt uit met onze nieuwe verpakking

  Uniekaas, het oudste kaasmerk van Nederland, maakt een comeback. Het merk was bovendien toe aan een opfrissing. Na de introductie van een nieuwe visual identity heeft Serviceplan in nauwe samenwerking met Uniekaas en Mediaplus een massa-mediale campagne ontwikkeld, waaronder een mooie tv commercial. Klik op 'meer info' en bekijk hem hier!

 • Onze route naar duurzame oplossingen

  Onze route naar duurzame oplossingen

  Wij vervolgen onze route naar duurzame oplossingen in the UK, vorige week Rude Health en Prodigy Snacks in Londen bezocht. Beide staan voor healty food & snacking en wij helpen hen graag met een passende duurzame verpakking. Thanks guys for the hospitality!

 • PLMA Amsterdam 2019

  PLMA Amsterdam 2019

  Uitermate motiverend om onze relaties te bezoeken en onze verpakkingen op hun stands terug te mogen zien. Ook de brede interesse in onze duurzame (papieren) verpakkingsmaterialen en innovaties was fantastisch. Met evenzoveel enthousiasme gaan we hieraan zeker een vervolg geven.

 • Vernieuwende plakkenverpakking voor Uniekaas Holland BV

  Vernieuwende plakkenverpakking voor Uniekaas Holland BV

  Trots dat wij voor Uniekaas Holland B.V. hun vernieuwende plakkenverpakking hebben mogen ontwikkelen en produceren. Deze serie verpakkingen uit o.a. papier met easy opening heeft een authentieke en toch moderne uitstraling met een laser-gesneden venster en een hoge barrière voor een lange houdbaarheid. Natuurlijk duurzaam geproduceerd zonder oplosmiddelen en met een laag energieverbruik.

 • Unieke innovatie: Mono sealbaar high barrier papier

  Unieke innovatie: Mono sealbaar high barrier papier

  Wij vervolgen onze weg naar duurzame verpakkingen en zijn trots om onze volgende unieke innovatie aan te kondigen: Mono sealbaar high barrier papier geschikt als vervanging van meerlaags laminaten met aluminium of (gemetalliseerde) kunststof folies. Uitermate geschikt als sachets voor het verpakken van droge producten zoals soepen, kruidenmixen, instant sportdranken, bakkerij ingrediënten, poeders, cosmetica, creamers, suiker, thee, instant koffie, etc. Verwerkbaar op de bestaande verpakkingsmachines. Het houtvrije FSC papier is volledig recycable en plastic free! 

 • Nieuwe Tiny's Travel Retail verpakkingen voor Tony's Chocolonely

  Nieuwe Tiny's Travel Retail verpakkingen voor Tony's Chocolonely

  Wat een mooi project om voor Tony's Chocolonely hun nieuwe Tiny's Travel Retail verpakkingen te mogen maken! Een duurzame stazak uit mono-recyclable, sealable papier en professioneel verpakt door NOMI Co-packing. Nu al verkrijgbaar op o.a. Schiphol Airport en andere Europese luchthavens.

 • Alternatieve duurzame verpakkingsmaterialen

  Alternatieve duurzame verpakkingsmaterialen

  In onze reeks oplossingen die we bieden als alternatieve duurzame verpakkingsmaterialen, ook aandacht voor een oplossing waarover veel onduidelijkheid en spraakverwarring bestaat; 'Bio-degrabable / Biologisch afbreekbaar / Compostable / Composteerbaar' Ook over deze materialen en de mogelijkheid als verpakking informeren we u graag.

  Wilt u nu echt eens weten hoe het echt zit! Mail ons: info@packagingpartners.nl

 • Verpakkingen uit hernieuwbare grondstoffen

  Verpakkingen uit hernieuwbare grondstoffen

  In onze reeks van duurzame oplossingen ook aandacht voor een minder bekende variant; verpakkingen uit hernieuwbare grondstoffen, dus niet gebaseerd op fossiele grondstofbronnen. Pouchzak gemaakt uit gerecycled FSC Papier van houtvrij pulp met een bio PE gemaakt uit suikerriet met een positieve Co2 balans!

 • Geprinte mono APET oplossing

  Geprinte mono APET oplossing

  Wij houden natuurlijk van verpakkingen, maar worden verdrietig van dit soort verpakkingsoplossingen. Totaal onnodig gebruik van meerdere materialen, niet functioneel en gemakkelijk te vervangen door een enkele, dunnere en mooi geprinte mono APET oplossing. En ook nog eens recyclebaar!

 • Duurzame flexibele verpakkingsmaterialen

  Duurzame flexibele verpakkingsmaterialen

  Afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan oplossingen die bijdragen aan meer duurzame flexibele verpakkingsmaterialen. We hebben ingezet op recyclebaarheid, mono- materialen, dikte-reductie en bio-afbreekbare materialen. Dit heeft ertoe geleid dat we op al deze gebieden nu een oplossing kunnen voorstellen, vaak ook met behoud van verwerkingseigenschappen en functionele barrières. Enkele oplossingen: Mono thermo uitvormbare dieptrekfolies met barrière, sealbaar bedrukt papier voor transwrap of zakken, bio-afbreekbare folies met of zonder papier, of mono- laminaten voor stazakken. We praten u graag bij!

 • 100% Solvent Free

  100% Solvent Free

  100% Solvent Free, UV LED droging, 2 drukwerken per kleur, Pantone in 7 kleuren, Water based spot matlak, Oplagen vanaf 1.000 meter, -Flexo HD raster 70, Clean room, Ultra korte levertijd, Duurzame productie, BRC AA

 • Nieuwe collega: Jeroen Sauren

  Nieuwe collega: Jeroen Sauren

  We zijn verheugd om onze nieuwe collega Jeroen Sauren te mogen voorstellen, die bij Packaging Partners verantwoordelijk zal zijn voor new Business & Sales. Jeroen heeft een ruime internationale ervaring in FMCG met name op het gebied van Confectionary & Chocolate. We wensen Jeroen veel succes. Jeroen, welkom in ons team!

 • Packaging Partners bezoekt de ISM

  Packaging Partners bezoekt de ISM

  Fantastische 2-daags bezoek aan de ISM waar wij een aantal van onze gewaardeerde relaties hebben bezocht die daar producten presenteerden van onze verpakkingen, innovaties en mock-up service. Tevens hebben we veel nieuwe relaties gesproken over nieuwe verpakkingsmogelijkheden zoals mono- en bio-afbreekbaar verpakkingsmateriaal, digitaal drukken en recycleerbare papieren oplossingen. Groot aantal projecten om op te volgen!

 • Unieke innovatie!

  Unieke innovatie!

  Nog een unieke innovatie: laser gesneden vensters in papier laminaat, ook mogelijk bij bio-afbreekbare materialen met een gepersonaliseerde vorm. Optimale zichtbaarheid en hoge promotionele waarden van het product. Geweldig om dit te zien bij onze partner. Zo blijven we vooroplopen in nieuwe verpakkingsmogelijkheden!

 • Sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

  Sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

  Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij wensen u sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar, waarin wij graag de prettige en succesvolle samenwerking met u zouden voortzetten.

 • Vacature: Verkoper binnendienst (m/v) full time

  Vacature: Verkoper binnendienst (m/v) full time

  Packaging Partners B.V. is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en levering van bedrukte en onbedrukte verpakkingsfolies voor de levensmiddelenindustrie. Voor onze, in Tilburg gevestigde, groeiende onderneming zijn wij op zoek naar een Verkoper binnendienst.

 • Testen bij Sealpac

  Testen bij Sealpac

  Vandaag hebben we een aantal interessante testen gedaan bij Sealpac in Oldenburg Duitsland met een topsealfilm over het EasyLid-systeem. Neem contact met ons op voor meer informatie over het EasyLid-systeem.

 • 70 lijns flexodruk in diepdrukkwaliteit

  Standaardisatie 70 lijns flexodruk in diepdrukkwaliteit. Vandaag is er weer een klant overtuigd van heptachromie in UV druk met LED droging bij ACM. Al vanaf 1.000 meter ook met matlak. Geen oplosmiddelen meer! Unieke propositie, snel geleverd, hoge kwaliteit en lage drukvoorbereidingskosten.

 • Officiële opening van digitale drukkerij en pouchzakken afdeling

  Officiële opening van digitale drukkerij en pouchzakken afdeling

  Vandaag samen met meer dan 150 gasten de officiële opening van onze digitale drukkerij en pouchzakken afdeling beleefd. Fantastische happening met meer dan tevreden klanten. Als stunt kreeg na afloop iedere bezoeker een gepersonaliseerd zakje met eigen foto mee naar huis. Binnen 2 uur van foto naar afgewerkte verpakking!

 • De nieuwste APET lijn

  Vandaag bij onze partner AMB de nieuwste APET lijn met inline thermolaminatie bekeken in Amaro. 25.000 m2 productie en logistiek! Alleen deze lijn heeft een output van 18.000 ton per jaar, 3.000 kg per uur. High tech productie is ook mogelijk in mono voor optimale recyclebility.

 • 9 Laags cast extruder EK Pack Folien

  9 Laags cast extruder EK Pack Folien

  Onlangs werd bij onze productiepartner EK Pack Folien in Ermengerst Duitsland een 9 laags W&H cast extruder in gebruik genomen. Met een breedte van 2.450 mm en een output van 1.500 kg per uur worden 9 laags castfolies geproduceerd voor uiteenlopende toepassingen waaronder flexibele onder- en bovenfolies, eventueel met evoh, voor o.a. het verpakken (dieptrekken/vacuümeren) van bake-off producten (o.a. brood), vlees, vis, kaas, etc.

 • Soorten verpakkingen

  Soorten verpakkingen

  Koffie verpakkingen; zakkenfolies, topseal folies voor capsules en voorgevormde zakken, ook als bio-degradable beschikbaar, ook in kleine oplagen!

 • Nieuwe ontwikkeling MONO APET (rigid bottom) folie met barrière

  Nieuwe ontwikkeling MONO APET (rigid bottom) folie met barrière

  Onze producent AMB spa, Italië ontwikkelde onlangs een meerlaags APET dieptrek folie met zeer hoge barrièrewaarden, (OTR < 1 cc, WVTR < 9,5 cc) waardoor het niet per se nodig is om een tweede materiaal (PE met evoh) toe te passen. Hiermee is de verpakking uitstekend recyclebaar en past dit volledig binnen de doelstelling van de circulaire economie met recycling als uitgangspunt. Voor de topfolie is eveneens een bijpassende (peelable) folie leverbaar.

 • Gloednieuwe 9-laags Windmöller

  Gloednieuwe 9-laags Windmöller

  Onze eerste klus draait op de gloednieuwe 9-laags Windmöller gegoten extruder bij onze partner EK Pack! Extreme nauwe toleranties, gecombineerd met hoge barrières en speciale filmsamenstellingen voor top-, onder- en verticale toepassingen met ook PP buiten. Zeer geschikt als flexibele bodemfilm voor afbakproducten!

 • Het meest complete en divers flexibele verpakkingsprogramma

  Het meest complete en divers flexibele verpakkingsprogramma

  We zijn trots om het meest complete en divers flexibele verpakkingsprogramma aan te kondigen, door de installatie van de nieuwe HP Indigo 20000 digitale drukpers, volledig gewijd aan de productie van flexibele verpakkingsfilms al vanaf 100 meter! In combinatie met de tweede nieuwe zakentasmachine kunnen we elk gewenst volume van 500 bedrukte zakken of meer vervullen! Interesse om ons te komen bezoeken? Stuur gewoon een e-mail en wij nemen contact met u op;

 • Duurzame verpakkingen

  Duurzame verpakkingen

  Ook wij zijn ons bewust van de noodzaak naar meer duurzame verpakkingen. Bronscheiding, recycling, bio-based, bio-degradable, compostable zijn veel gehoorde begrippen. Wij informeren u graag over de verschillen en onze mogelijkheden. Onlangs produceerden wij een bio-afbreebare c.q. composteerbare folie met zéér hoge zuurstofbarrière (foto). Monsters of mock ups van deze folie sturen wij u op verzoek graag toe.

 • Packaging Partners breidt mock-up activiteiten verder uit

  Packaging Partners breidt mock-up activiteiten verder uit

  Het maken van mock-ups behoorde al tot één van de diensten van Packaging Partners, echter met de mogelijkheid van het digitaal bedrukken en lamineren van de folies, kunnen nu ook mock-ups worden gemaakt in de materiaalsamenstelling die uiteindelijk beoogd wordt. Hierdoor kan al in de mock-up fase de ‘look & feel” van de verpakking ‘levensecht’ gerealiseerd worden. Een unieke manier van presenteren. De oplagen kunnen variëren van enkele exemplaren tot grotere series van enkele tientallen modellen. Levertijd ca. 2 weken na goedkeuring van het artwork. Naar wens kan in overleg ook het ontwerp door Packaging Partners verzorgd worden. 

 • Lidding folie voor Polypropyleen koffiecapsules, Alu free, met hoge barrière

  Lidding folie voor Polypropyleen koffiecapsules, Alu free, met hoge barrière

  Ook voor koffiecapsules ontwikkelde Gerosa een zeer goede meerlaags lidding folie met hoge barrière, geschikt voor alle voorkomende polypropyleen capsules en vulmachines zoals Optima, Spreafico, IMA, etc. De folie kenmerkt zich door zeer goede sealwaarden en een hoge bond strength, noodzakelijk voor het gebruik onder hoge druk en temperatuur in de diverse koffiemachines. Maar ook voor aluminium capsules is een aluminium lidding folie met embossing en seallak beschikbaar. Packaging Partners is sinds begin 2017 de officiële salespartner voor de Gerosa Group in de Benelux.

 • Ontdek onze cold seal twist folies

  Ontdek onze cold seal twist folies

  Ontdek de perfecte harmonie van 70 lijns hoogwaardige UV flexodruk (pouch) met onze cold seal twist folies. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om een diversiteit van meerdere designs in kleine oplagen te combineren met (lucht dicht gesealde) coldseal chocolade twist verpakkingen in diepdruk.

  Bekijk onze druktechnieken.

 • Packaging Partners genomineerd voor de Packaging Awards 2018

  Packaging Partners genomineerd voor de Packaging Awards 2018

  Packaging Awards 2018: genomineerd met ons bio-afbreekbare verpakkingsmateriaal in de categorie ‘Food Houdbaar’ Beetje teleurstellend dat de bio-afbreekbaarheid niet werd genoemd in het jury rapport. Desalniettemin trots om genomineerd te zijn. Volgend jaar weer nieuwe kansen.

 • Biologisch afbreekbare folies

  Biologisch afbreekbare folies

  Voor een van onze relaties ontwikkelde Packaging Partners een volledig biologisch composteerbare verpakking, certificeerbaar conform de Europese norm EN 13432.

   

 • Kunststoffolie ter vervanging van aluminium

  Kunststoffolie ter vervanging van aluminium

  Packaging Partners beschikt over een goed alternatief voor meerlaags barrièrefolies waarin aluminium verwerkt is. Deze folie uit polyester is transparant, flexcrack- bestendig en bedrukbaar en verwerkbaar in alle laminaten.

 • Vakantieperiode 2017

  Vakantieperiode 2017

  De vakantieperiode is aanstaande. Packaging Partners zal haar deuren niet sluiten en is gewoon bereikbaar. Bij onze leveranciers is wel sprake van vakantiesluitingen, met name in de periode juli – augustus.

 • Packaging Partners vertegenwoordigt Gerosa Group in Benelux

  Packaging Partners vertegenwoordigt Gerosa Group in Benelux

  Per 01-04-2017 is Packaging Partners de partner geworden van de Gerosa Group (Italië) voor de Benelux.

  Met 80 jaar ervaring in verpakkingen is de Gerosa Group een van de toonaangevende producenten van bedrukte flexibele verpakkingsfolies in Europa, verdeeld over 5 productielocaties met 700 medewerkers en een omzet van € 170.000.000,-.

 • Nieuwe topseal folie voor mosselbakken

  Nieuwe topseal folie voor mosselbakken

  Packaging Partners heeft een nieuwe sluitfolie ontwikkeld voor op PP mosselbakken. Deze folie onderscheidt zich op een aantal punten van de bestaande folies. Zo is deze nieuwe folie aanzienlijk flexibeler en veel beter bestand tegen doorscheuren indien scherpe schelpkanten of zeepokken tegen de folie aandrukken.  

 • Nieuwe investeringen AMB

  Nieuwe investeringen AMB

  AMB, onze productiepartner voor harde onderfolies, breidt uit. In de tweede helft van dit jaar zal AMB een tweede productieplant openen in Amaro (Italië). Deze plant zal ook het logistieke centrum voor AMB worden. Amaro ligt ca. 20 km noordelijk t.o.v. van de huidige productielocatie in San Daniele del Friuli. 

 • Packaging Tour

  Packaging Tour

  Op 22 en 23 juni 2017 organiseren de Argonauts met ondersteuning van Packaging Partners een innoverende packaging tour, waarin we u meenemen op de route van designing tot en met het verpakte eindproduct.

 • Nieuwe mogelijkheden pouchzakken en quatrosealzakken

  Nieuwe mogelijkheden pouchzakken en quatrosealzakken

  De Waterline zakkenmachine bij onze smalle baan UV flexodruk fabriek ACM (Bergamo) biedt Packaging Partners nieuwe mogelijkheden. Zo kunnen wij sinds kort pouchzakken met en zonder zipper én quatrosealzakken tot vier lagen produceren.

 • Maak kennis met onze nieuwe website

  Maak kennis met onze nieuwe website

  Reikhalzend hebben wij ernaar uitgekeken, maar de website van Packaging Partners is gelanceerd! De website gaat hand in hand met onze nieuwe huisstijl. Lees er hier meer informatie over. 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.