Kentron Flexibles en Pack Solutions bundelen krachten in Packaging Partners

Verpakkingsspecialisten Kentron Flexibles en Pack Solutions bundelen hun krachten. Vanaf 1 januari 2017 gaan zij samen verder onder de naam Packaging Partners. Lees er hier meer over. 

Kentron Flexibles en Pack Solutions staan aan de vooravond van een naamswijziging. Na tien jaar samen een naam in de verpakkingsindustrie te hebben opgebouwd, gaan Kentron Flexibles en Pack Solutions per 1 januari 2017 verder als één organisatie met de naam Packaging Partners.
 

Compleet pakket leveren

Packaging Partners is een initiatief van Rob Tijssens van Kentron Flexibles en Rob Daniels van Pack Solutions. Kentron Flexibles is leverancier van transparante, onbedrukte barrièrefolies en Pack Solutions is gespecialiseerd in bedrukte verpakkingsfolies. Door de samensmelting van twee afzonderlijke ondernemingen ontstaat er één organisatie die een compleet pakket bedrukte én onbedrukte verpakkingsfolies voor voedingsmiddelenverpakkingen kan leveren.
 

Wat betekent dit voor u?

Door het samengaan van Kentron Flexibles en Pack Solutions veranderen er administratief een aantal zaken, maar wij doen er alles aan om eventuele overlast tot een minimum te beperken. U vindt onze nieuwe contactgegevens op onze geheel vernieuwde website. De website is responsive en is zowel via desktop, tablet als smartphone te bekijken.
 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de krachtenbundeling van Kentron Flexibles en Pack Solutions? Of wilt u meer weten over onze vernieuwde website? Schroom niet en neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs. Zij lichten een en ander graag aan u toe.