Maak kennis met onze nieuwe website

Reikhalzend hebben wij ernaar uitgekeken, maar de website van Packaging Partners is gelanceerd! De website gaat hand in hand met onze nieuwe huisstijl. Lees er hier meer informatie over. 

Verpakkingsspecialisten Kentron Flexibles en Pack Solutions bundelen hun krachten en vanaf 1 januari 2017 gaan zij samen verder onder de naam Packaging Partners. Door de samensmelting van twee afzonderlijke ondernemingen ontstaat er één organisatie die een compleet pakket bedrukte én onbedrukte verpakkingsfolies voor voedingsmiddelenverpakkingen kan leveren. 
 

Nieuwe website Packaging Partners

De fusie en de naamswijziging gaan hand in hand met een nieuwe huisstijl. Deze is onder andere doorgevoerd op de vernieuwde website www.packagingpartners.nl. Op de website kunt u in één oogopslag zien welke verpakkingsmogelijkheden, verpakkingstechnieken en druktechnieken wij aanbieden. Ook kunt u er de referenties lezen van tevreden opdrachtgevers. De website is responsive en is zowel via desktop, tablet als smartphone te bekijken.
 

Wat vindt u?

Wij zijn erg blij met onze nieuwe uitstraling én de lancering van onze website. Wat vindt u ervan? Laat een reactie achter of geef een reactie op onze socialmediakanalen. Heeft u inhoudelijke vragen over Packaging Partners? Aarzel niet en stel uw vragen aan onze adviseurs. Zij geven u graag meer informatie.