Packaging Partners genomineerd voor NL Packaging Awards 2018

Onze verpakking met daarin biologische, glutenvrije Granola Crackers van onze relatie TLANT maakt kans op de award in de categorie Food Houdbaar.

Op 15 maart worden voor de derde keer de NL Packaging Awards uitgereikt. Dé vakprijs voor de verpakkingsbranche, verpakkingsproducenten, designbureaus en merkeigenaren. In twaalf categorieën worden de beste verpakkingen beloond met een prestigieuze award. Een vakkundige, 36-koppige jury heeft op 30 januari in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein maar liefst 163 inzendingen beoordeeld en de genomineerden bekendgemaakt. Onze inzending, een bio-afbreekbare flowpackverpakking van onze relatie TLANT, is in de categorie Food Houdbaar één van de vijf genomineerden.

Onderscheidend en vernieuwend

De verpakking, met daarin biologische, glutenvrije Granola Crackers, onderscheidt zich van de traditionele, niet-afbreekbare folieverpakkingen door het gebruik van een biologisch afbreekbaar papier/PLA-laminaat. Door deze materiaalcombinatie en het vernieuwende design wordt niet alleen voldaan aan de eisen voor bio-afbreekbaarheid, maar wordt tevens een look & feel bereikt die overeenstemt met de inhoud. Tijdens het productieproces van de verpakking worden geen aromatische lijmen of oplosmiddelhoudende drukinkten gebruikt, waardoor ook de voedselveiligheid volledig gegarandeerd is.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

FH-1804-Packaging-Partners-Granola-crackers-1030x764 (1) origineel.jpg