Packaging Partners verwelkomt collega Christa Arts

Maak kennis met Christa Arts, de Customer Support Manager van Packaging Partners. Christa heeft jarenlange ervaring in de verpakkingsindustrie en sinds 1 oktober 2016 is zij bij Packaging Partners in dienst getreden.

De nieuwe Customer Support Manager van Packaging Partners is Christa Arts, 52 jaar en sinds jaren werkzaam in diverse functies binnen de verpakkingsindustrie. De laatste jaren bij Nutripack, producent van spuitgietverpakkingen voor de levensmiddelenindustrie, zoals schalen, bowltjes en borden.

Takenpakket Christa

Kwaliteitsbeheer en customer service zijn onze collega Christa op het lijf geschreven. Christa zal u ondersteunen met al uw vragen over wet- en regelgeving, certificeringen en kwaliteitsaangelegenheden. Daarnaast kunt u bij haar terecht met al uw technische of commerciële vragen of een kundig verpakkingsadvies.

Contact met Christa

Het team van Packaging Partners wenst Christa veel succes en plezier in haar nieuwe functie. Wilt u meer informatie over een van bovenstaande onderwerpen? Schroom niet en neem contact op met Christa. Zij geeft u graag antwoord op uw vragen.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.