Sealbaar papier: ook ideaal voor non-foodproducten

Voor het verpakken van non-foodproducten wordt vaak PE en PP-materiaal gebruikt. Het kan echter duurzamer: door gebruik te maken van sealbaar papier. 

Duurzaam verpakken non-food

Nu worden onderdelen zoals schroefjes bij lampen of meubels, kleine huishoudelijke apparatuur of accessoires van elektronica nog vaak verpakt in plastic zakjes. Ook speelgoed en puzzels, zoals bouwblokjes of poppetjes, zijn vaak in een plastic verpakking te vinden. En hoewel het in de meeste gevallen gaat om recyclebaar plastic, is papier een milieuvriendelijker alternatief. Bovendien geeft het een product ook een meer duurzame, luxe uitstraling. 

Sealbaar papier in verschillende gradaties

Het sealbaar papier van Packaging Partners is verkrijgbaar in diverse gradaties en diktes, zodat er altijd een papiersoort is die bij het product past. Bovendien is het mogelijk om het papier geheel op maat te laten bedrukken – wat bij een generieke plastic verpakking een stuk lastiger is. Daarmee wordt de papieren verpakking een onderdeel van de marketingstrategie en de huisstijl. 

Meer weten over sealbaar papier voor non-food?

Packaging Partners is koploper op het gebied van sealbaar papier in de verpakkingsindustrie. Wilt u ook uw non-foodproduct in sealbaar papier gaan verpakken? Dankzij onze kennis en expertise kunnen we u niet alleen voorzien van een goed advies over de beste keuze voor uw product, maar het gewenste papier ook snel en efficiënt leveren. Neem contact met ons op en ontdek de voordelen en mogelijkheden van sealbaar papier. 
 

Sealbaar papier non-food.jpg