Onbedrukte verpakkingsfolies

Onbedrukte verpakkingsfolies met uitmuntende eigenschappen

Naast bedrukte verpakkingsfolies is Packaging Partners gespecialiseerd in advies en levering van onbedrukte barrièrefolies t.b.v. verpakkingen van verse voedingsmiddelen. Wij hebben in deze branche ruime ervaring op het gebied van het verpakken van vis, kaas, vleeswaren, vlees,  sauzen, soepen, vloeistoffen, brood, convenience producten, kruiden (mixen) enz. Ook leveren wij aan relaties in pet food en de non-food industrie. 


Het leveringsprogramma onbedrukte folies omvat folies voor de volgende verpakkingstechnieken:

Collage-producten_onbedrukt.jpg

Dieptrekken

Harde onderfolies met een harde of een flexibele bovenfolie

Flowpacken

Mooi transparante folies met een goede machinebility

Vacumeren

Flexibele onder- en bovenfolies | Vacuüm- en krimpzakken

Transwrappen

Glasheldere folies met goede sealeigenschappen

Topsealen

Topsealfolies voorzien van antifog en/of peel

Dennis Conijn

Dennis Conijn

Purchase Manager | Klaas Puul

Zeer vakbekwaam, staan je altijd te woord en denken met je mee!

De folies van Packaging Partners zijn altijd uitstekend en draaien prima op onze lijnen. Er wordt eerst altijd test materiaal gestuurd voordat er definitief besteld wordt om problemen te voorkomen. Omdat ze zelf alles in huis hebben, o.a. ook ontwerp en folie-innovatie, worden onze ideeën binnen zeer korte tijd vertaald in hoogwaardige nieuwe verpakkingen, die wij op de markt willen introduceren. Korte runs vanaf 1.000 meter met zeer korte levertijden met hun smalle baan flexo folies in diepdrukkwaliteit is ook mogelijk waardoor Packaging Partners in alle situaties voor ons een passende oplossing biedt.

Extra eigenschappen

Onze folies kunnen  worden voorzien van diverse eigenschappen zoals  gas- en aromabarrières, hoge temperatuursbestendigheid,  anti-condenslagen, easy peel en hersluitbaarheid. Kortom, voor iedere toepassing een oplossing.

Wilt u meer weten over onze onbedrukte folies? Vraag het ons en wij nemen contact met u op.