Ervaringen van onze klanten

 • Monique Martens

  Monique Martens

  Bettinehoeve

  Packaging Partners heeft ons ondersteund op basis van de kennis en feiten die ze daar hebben

  Als marktleider in Nederland in de productie van geitenkaas, is Bettinehoeve al jaren bekend met haar verpakkingen in de Nederlandse supermarkten. Een groot deel daarvan wordt door Packaging Partners gerealiseerd. Inkoper Monique Martens vertelt over deze duurzame samenwerking.

 • Julia Wienk

  Julia Wienk

  Sourcer | Tony’s Chocolonely

  We hebben elkaar uitgedaagd om tot het beste resultaat te komen

  Slaafvrije chocolade maken, dat is waar Tony’s Chocolonely zich al jarenlang voor inzet. Maar ook duurzaamheid is belangrijk. Daarom zocht het bedrijf naar een recyclebare secundaire verpakking. In samenwerking met Packaging Partners ontwikkelde Tony’s een stazak van recyclebaar papier. Eerst alleen voor de duty free shops op vliegvelden, maar inmiddels ook voor de supermarkten.

 • Marja van Steen

  Marja van Steen

  Marketing Manager | Uniekaas

  Zij halen het onderste uit de kan waardoor onze positie verbetert

  In een markt waar de concurrentie groot is en de consument net zo makkelijk van merk wisselt als op de snelweg van rijbaan, is een verpakking van groot belang. Dat besefte kaasproducent Uniekaas ook. Met Packaging Partners ruim een jaar aan haar zijde zijn ze nu bezig die markt te veroveren. Marketingmanager Marja van Steen vertelt over deze samenwerking.

 • Jan Jooris

  Jan Jooris

  Packaging Development Manager | Guylian Chocolaterie

  Meer partners dan klant en leverancier

  Jan Jooris, Packaging Development Manager bij Belgische chocoladefabrikant Guylian, werkt al ruim tien jaar nauw samen met verpakkingsleverancier Packaging Partners. De relatie staat al jaren als een huis en zal de komende periode alleen nog maar sterker worden.

 • Andre van Peer

  Andre van Peer

  Managing Director | NOMI Co-Packing

  Uitstekende drukkwaliteit & probleemloze verwerking van hun folies op onze machines

  Als Co-packer krijgen we bij NOMI veel verschillende aanvragen. Om onze klanten goed te kunnen bedienen hebben we toeleveranciers nodig die daar flexibel op in kunnen spelen en een passende kwaliteit leveren.

  Packaging Partners voorziet ons van zeer vakkundig advies en beschikt over kwalitatief goede partners. Packaging Partners staat voor een uitstekende drukkwaliteit en probleemloze verwerking van hun folies op onze machines. Ook voor kleine oplages kunnen we prima bij hun terecht. Op basis van hun expertise en de hoge servicegraad is Packaging Partners voor NOMI Co-Packing een preferred supplier geworden.  

 • Dennis Conijn

  Dennis Conijn

  Purchase Manager | Klaas Puul

  Zeer vakbekwaam, staan je altijd te woord en denken met je mee!

  De folies van Packaging Partners zijn altijd uitstekend en draaien prima op onze lijnen. Er wordt eerst altijd test materiaal gestuurd voordat er definitief besteld wordt om problemen te voorkomen. Omdat ze zelf alles in huis hebben, o.a. ook ontwerp en folie-innovatie, worden onze ideeën binnen zeer korte tijd vertaald in hoogwaardige nieuwe verpakkingen, die wij op de markt willen introduceren. Korte runs vanaf 1.000 meter met zeer korte levertijden met hun smalle baan flexo folies in diepdrukkwaliteit is ook mogelijk waardoor Packaging Partners in alle situaties voor ons een passende oplossing biedt.

 • Mark van der Burgt

  Mark van der Burgt

  Chief Commercial Officer | Vetipak

  DE expert op het gebied van flexibles in NL (onze folie encyclopedie)!

  Het naadloos samenwerken in onze processen en 100% fit op ons DNA (GOETT: Gelijkwaardig, Ondernemend, Eigenwijs, Trots en Toonaangevend).

  Door jarenlange samenwerking kennis van ons machinepark, dat resulteert in naadloze samenwerking als het gaat over snelheid, flexibiliteit en passen in onze processen. Dus een verlengstuk van onze verpakkingstechnologen. Voelt zich verantwoordelijk voor kwaliteit naar onze klanten.

  Kortom 1+1 = 3!!