Analyse en onderzoek

De service van Packaging Partners stopt niet bij de levering van onze folies. Ook op het gebied van analyse, probleemoplossing staan wij voor u klaar. Verwerkingsproblemen op uw verpakkingsmachines ontstaan meestal door de combinatie van de toegepaste folie en de af- en instelling van de verpakkingsmachine.

Daarbij kunnen wij u helpen. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om uw huidige verpakkingsfolies op eigenschappen en samenstelling te analyseren en te testen. Samen met onze kennis van het verpakkingsproces en de specifieke machines stellen we u graag ons alternatief of een andere oplossing voor.

Otto Brugger sealtester

Otto Brugger sealtester

Meten = Weten

Packaging Partners beschikt over een gekalibreerde Otto Brugger seal tester.  Hiermee zijn we in staat om vooraf voor iedere folie de optimale sealinstellingen te bepalen. Hiermee wordt uw verpakkingsproces voorspelbaar en efficiënter.

Maar ook als er zich onverhoopt problemen voordoen, kunnen wij u van dienst zijn. Wij analyseren uw folie en testen de sealbaarheid, waarvan u desgewenst samen met onze adviezen een rapport ontvangt.