Verpakkingsadvies

Kennis met u delen

Bij Packaging Partners kunnen we u voorzien van een verpakkingsadvies op maat. We beschikken over een uitgebreide kennis van diverse verpakkingstechnieken en verpakkingsfolies. Vanzelfsprekend delen we deze kennis graag met u!

Zo ondersteunen en adviseren wij u bij de ontwikkeling of verbetering van uw folies voor zowel bestaande als nieuwe verpakkingsprojecten, o.a. over de maakbaarheid en haalbaarheid in relatie tot uw verpakkingsmogelijkheden.  En wanneer u dat wenst, kunnen wij u ook adviseren bij de keuze van verpakkingsmachine en ondersteunen wij u graag bij problemen op uw verpakkingslijn.

Neem voor meer informatie over advies en ondersteuning contact met ons op.
 

 • Analyse en onderzoek

  Advies in

  Analyse en onderzoek

  De service van Packaging Partners stopt niet bij de levering van onze folies. Ook op het gebied van analyse, probleemoplossing staan wij voor u klaar. Verwerkingsproblemen op uw verpakkingsmachines ontstaan meestal door de combinatie van de toegepaste folie en de af- en instelling van de verpakkingsmachine.

 • Innovatie en (proces)verbetering

  Advies in

  Innovatie en (proces)verbetering

  Packaging Partners zoekt voortdurend naar nieuwe oplossingen en verbeteringen. Samen met onze partners ontwikkelen we folies die beter afgestemd zijn op de huidige gebruikseisen.

 • Rationalisatie verpakkingsfoliepakket

  Advies in

  Rationalisatie verpakkingsfoliepakket

  Ook hier delen wij onze meerwaarde graag met u. Vanuit de historie is een foliepakket gegroeid tot een scala aan specificaties, terwijl juist een vereenvoudiging van het pakket mogelijk is.

 • Trouble shooting

  Advies in

  Trouble shooting

  Mochten er problemen zijn op uw verpakkingsmachine waarvan de oorzaak in de combinatie van folie en afstelling ligt, dan assisteren wij u graag ter plaatse om vanuit onze kennis en ervaring uw probleem op te lossen.