Verpakkingsfolie food

Packaging Partners

Voedingsmiddelen moeten veilig en goed verpakt worden. Daarvoor bent u bij Packaging Partners aan het goede adres: dankzij onze jarenlange ervaring in de verpakkingsindustrie zijn wij dé specialist in bedrukte en onbedrukte folies voor voedingsmiddelen.

Uitmuntende eigenschappen folie

Onze verpakkingsfolies voor food zijn uiteraard van zeer hoge kwaliteit. Zeker wanneer u voor uw product een folie nodig heeft dat een uitmuntende barrière en houdbaarheid biedt, zijn de verpakkingsfolies voor food van Packaging Partners de juiste keuze. Onze folies kunnen geleverd worden in diverse kwaliteiten van een lage of medium barrière tot zeer hoge vocht,-gas- en aromabarrières al dan niet voorzien van anti-condens- en/of easy-peel-eigenschappen. Daarnaast kunnen ook coldseal-, peel-, release-, easy opening- of hersluitbare eigenschappen worden toegevoegd.

Verpakkingsfolie bedrukken

Heeft u al een eigen ontwerp? Dan bedrukken wij uw verpakkingsfolie met behulp van de modernste druktechnieken waaronder 10 kleuren (UV) flexodruk of briljante diepdruk tot tm 12 kleuren of digitaal wanneer geringe oplagen of uiterst korte levertijden gewenst zijn. 

Ontwerpen verpakkingsfolie

Staat u voor een marktintroductie van een nieuw product? Dan kunnen wij u helpen bij het ontwerpen van uw verpakkingsfolie. Met een eigen studio en ontwerpafdeling begeleiden en creëren wij uw verpakkingsconcept van idee tot en met het drukproces. Indien gewenst ondersteunen wij de visualisering van uw verpakking met een digitale of fysieke mock-up.

Kleine oplagen, korte levertijden

Vaak bestaat de behoefte om een nieuw product kleinschalig te introduceren zonder hoge kosten. Daarvoor heeft Packaging Partners de oplossing; Digitaal druk of smalle baan UV flexo druk. Twee mogelijkheden om uw verpakking snel en met een minimale oplage op de markt te brengen. Oplagen vanaf enkele honderden meters zijn mogelijk!

Meer weten over verpakkingsfolie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Packaging Partners u kan bieden voor het bedrukken en produceren van uw verpakkingsfolie voor food? Of zoekt u onbedrukte verpakkingsfolies? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u alles over onze producten, onze hoogwaardige technieken en onze werkwijze. 
 

Onze contactgegevens

Packaging Partners B.V.
Persephonéstraat 3-05
5047 TT Tilburg

T: +31 (0)13 578 45 00
E: info@packagingpartners.nl

KvK: 18089148
BTW: NL 817885535 B01

Visie van Packaging Partners

Open en transparant communiceren !

De wereld om ons heen verandert voortdurend. Verkoop- en inkoop- processen voltrekken zich razendsnel, waarbij digitale communicatie en internet niet meer zijn weg te denken. Daarbij is snelheid van handelen cruciaal. Direct kunnen inspelen op vraag en aanbod is een must. Wij communiceren snel en streven er naar om uw offerteaanvragen altijd binnen 48 uur te beantwoorden. Mocht dit niet lukken, dan hoort u dat van ons. Ook als er tijdens uw opdracht zich onverhoopt wijzigingen voordoen, ontvangt u hierover tijdig bericht zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Dankzij de efficiënte werkwijze van onze partners, zijn wij in staat om samen een gepast prijsvoorstel te doen voor de door u gewenste kwaliteit. Daarnaast kunnen wij u vanuit onze ervaring en expertise effectieve en kostenbesparende alternatieven aanbieden. Door de alsmaar verbeterende productietechnieken is er veel mogelijk. Dik en duur hoeft immers niet altijd het beste te zijn. Denkt u daarnaast eens aan materiaalbesparingen die daarbij tevens te realiseren zijn. Een belangrijk argument voor u als producent naar uw afnemers, milieu en overheid.

Flexibiliteit en snelle levertijden zijn belangrijke thema's voor ons. Frequent wisselende productspecificaties, wijziging van ingrediënten, ontwerp en steeds kleinere oplagen, nopen tot steeds kortere levertijden. Vanwege de mogelijkheid om vanuit Packaging Partners het gehele traject te kunnen begeleiden, blijven onze levertijden beperkt en acceptabel.

Daarom kiest u voor Packaging Partners!

  • Unieke kennis en ervaring van alle (verpakkings)processen
  • Een compleet en uniek pakket verpakkingsfolies onder een dak
  • Oplages vanaf 1.000 meter mogelijk met zeer korte levertijden voor zowel bedrukte als onbedrukte folies
  • Keuze uit innovatieve hoogwaardige druktechnieken
  • Uiterst lage drukvoorbereidingskosten
  • Duidelijke prijsafspraken en voorspelbare kosten
  • Transparante werkwijze en open communicatie
Andre van Peer

Andre van Peer

Managing Director | NOMI Co-Packing

Uitstekende drukkwaliteit & probleemloze verwerking van hun folies op onze machines

Als Co-packer krijgen we bij NOMI veel verschillende aanvragen. Om onze klanten goed te kunnen bedienen hebben we toeleveranciers nodig die daar flexibel op in kunnen spelen en een passende kwaliteit leveren.

Packaging Partners voorziet ons van zeer vakkundig advies en beschikt over kwalitatief goede partners. Packaging Partners staat voor een uitstekende drukkwaliteit en probleemloze verwerking van hun folies op onze machines. Ook voor kleine oplages kunnen we prima bij hun terecht. Op basis van hun expertise en de hoge servicegraad is Packaging Partners voor NOMI Co-Packing een preferred supplier geworden.