Horizontaal verpakken

Flowpacken

Dit is een verpakkingsvorm waarbij diverse producten, los of op een tray geordent kunnen worden verpakt. Ideaal voor het verpakken van 'single' producten zoals koek, (plakken) kaas, vleeswaren, etc. Door gebruik  te maken van zogenaamde "Box Motion" verpakkingsmachines kunnen ook flowpack verpakkingen lekdicht geseald worden, al dan niet met toevoeging van gassen (beschermende atmosfeer) De folie kan door ons in meerdere druktechnieken bedrukt worden. Wenst u meer informatie of een offerte? Neem dan gerust contact met ons op!
 

Toepassingen

Door het flowpacken kunnen losse (verschillende) producten in één verpakking gebundeld verpakt worden. De horizontale manier van productinvoer maakt het mogelijk om een grote variëteit van producten te verpakken zoals koek en banket, vleeswaren, kaas, etc. Maar ook non-food producten voor personal care, speelgoed, promotionele of huishoudelijke artikelen zijn uitermate geschikt voor de flowpack techniek.

Promotie : Door uw producten te flowpacken kunt u op een relatief goedkope manier uw producten promoten als 'single pack' samples tijdens een marktintroductie of evenement. Ook voor eventueel kleine bedrukte oplages bieden wij een oplossing met onze smalle baan flexodruk.

Stimorol-blauw-shade.png
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!