Visie

Visie van Packaging Partners

De adviseurs van Packaging Partners spreken de taal van de branche en van uw klant. Zo weten wij dat de verkoop- en inkoopprocessen zich razendsnel voltrekken, daarom kunnen wij snel handelen en inspelen op vraag en aanbod. Wij streven er dan ook naar om uw offerteaanvraag altijd binnen 48 uur te beantwoorden. Door de snel veranderende markt zijn wij bovendien genoodzaakt om steeds kortere levertijden te hanteren. Zo kunnen wij uw bedrukte en gelamineerde folies al binnen drie weken leveren!

Open communicatie en duidelijke prijsafspraken

Wij hechten veel waarde aan een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Daarvoor is het belangrijk dat de communicatie open en eerlijk verloopt. Zo is het op ieder moment duidelijk wat wij van u verwachten, maar – nog belangrijker – wat u van ons mag verwachten! Deze open communicatie geldt ook voor onze prijzen. De productprijzen hangen af van onder andere de grondstofprijzen en energieprijzen. Moeten wij onverhoopt onze prijzen aanpassen, dan informeren wij u tijdig zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
 

Sponsoring en goede doelen

Packaging Partners steunt diverse goede doelen

Ieder jaar doneert Packaging Partners een gift aan een goed doel met een sociaal maatschappelijk karakter. Op die manier nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en dragen wij bij aan belangrijke initiatieven. In de afgelopen jaren sponsorden we onder andere de volgende stichtingen;

Stichting Suvadra | voor hulp aan elk kind. Stichting Suvadra zet zich in voor gehandicapte kinderen in Nepal.  

ZorgSaam voor Jeugd helpt jongeren uit Midden-Brabant die in de knel zitten door activiteiten te financieren en jeugdzorgprojecten op te zetten.

De Johan Stekelenburg Stichting wil kinderen tot twaalf jaar oud mee laten doen in de samenleving, bijvoorbeeld op het vlak van sport, vrijetijdsbesteding en educatie.

In 2017 hebben we een donatie gedaan aan Stichting KidzBase. Deze stichting brengt kleur in het leven van kinderen die door een verstoorde thuissituatie niet meer kunnen opgroeien in hun eigen gezin.

In 2018 is er gekozen voor Stichting Vrienden van Traverse. Deze stichting biedt mensen in maatschappelijke opvang een steuntje in de rug.

Jaarlijkse Kerstdonatie

Kerstdonatie 2019 is gegaan naar Inloophuis Midden-Brabant. Het inloophuis is gelegen aan het Tilburgse Wilhelminapark. Zij bieden een sfeervolle en gastvrije ontmoetingsplaats voor mensen met kanker, hun familie en nabestaanden. Hier kan men in contact komen met lotgenoten om verhalen te delen of te luisteren. Ook worden er tal van bijeenkomsten, activiteiten en workshops georganiseerd zoals yoga, koken, schilderen en bloemschikken. Een prachtig initiatief!