Sealbaar papier voor bloembollen

Nu ook duurzame bloembollen verpakkingen van bruin kraft papier met heat seal.

Bij Packaging Partners zijn we non-stop bezig met het ontwikkelen van duurzame alternatieven voor verpakkingsmaterialen. Een van de uitkomsten hiervan is ons sealbare en sterke kraft papier; SKBUS en SKWUS.

Dit is ideaal voor bedrijven en producten die baat hebben bij een duurzame uitstraling. Het papier is positief getest door PTS volgens de norm voor papier recyclability PTS-RH-021 Cat 1 en voldoet tevens bij 84 gram aan de Duitse "5% regel". Het papier wordt al op grote schaal ingezet voor het verticaal verpakken van voedingsmiddelen. Het is uitermate geschikt voor het verpakken van droge of licht vochtige voedingsmiddelen en tevens diepvries geschikt. Te verpakken producten zijn onder andere AGF> aardappel, uien, bloembollen maar ook non-food producten waaronder montage materialen zoals schroeven, bouten en moeren.

Ons assortiment omvat momenteel onder andere:

SKBUS: Sealable Kraft Brown Ultra Strong in 84gr
SKWUS: Sealable Kraft White Ultra Strong in 84 gr

Beide soorten zijn ‘food approved’ en beschikken over een DOC. Om de ketenduurzaamheid te waarborgen is het ook mogelijk om het papier met een FSC certificaat te ontvangen.

Het sealbaar papier is zowel bedrukt als onbedrukt leverbaar. In samenwerking met onze grafische afdeling en drukkers creeren we het mooiste drukbeeld op uw verpakking in flexodruk en/of digitaaldruk.

Voor meer informatie en advies neem gerust contact op met Jasper Tijssens of Jeroen Daniels via telefoon 013-5784500.

Neem contact op met onze specialist,

Jasper Tijssens